Lomtalanítás

A Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. lakossági értesítése a nyírturai lomtalanításról:

A lomtalanítás ideje: 2013. március 23. (szombat)


LomtalanításA lakosok a szombati nap folyamán (2013. március 23.) az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik helyére helyezzék ki a lomot (nem a kommunális hulladékot), ahonnan Társaságunk gépjárművei vasárnap reggel 6 órától folyamatosan szállítják el.

A lomtalanítás alá tartozó alkalmi háztartási szilárd hulladék: nagyobb méretű darabos hulladék (így pl. nagyobb háztartási eszköz, berendezési tárgy bútor, ágybetét stb.),

Közterületen az elszállítandó hulladékot úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, illetve ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

A településük tisztaságára való tekintettel kérjük a lakókat, hogy szombaton már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét szállítani!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Tilos veszélyes hulladékot a lomok közé kirakni, mivel az sok esetben nem azonosítható, és csomagolóanyagok sérülése miatt mind a környezetre, mind az ember egészségére megnövekedett kockázatot jelent.

 

Éberhardt Gábor s.k.
ügyvezető

Petró Árpád s.k.
ügyvezető

 

Joomla templates by a4joomla